De TeachMeet van Fons

De TeachMeet van Fons

Helikon/Fons nodigt ons Edubloggers en ICT-geïnteresseerden uit om aansluitend op de NOT op  29 januari 2009 (de donderdag van de NOT) van 18.00 tot 23.00 in MediaPlaza op een TeachMeet, waar je interessante mensen met inspirende ervaringen kan ontmoeten. Je kan er korte en ultrakorte presentaties houden en ook gewoon rondkijken en kletsen.
Fons zegt ” Met gepaste trots kondig ik de allereerste TeachMeetNL aan. Zet maar in je agenda: 29 januari 2009 (de donderdag van de NOT) van 18.00 tot 23.00 in MediaPlaza vindt voor het eerst de allerleuksteunconference van het jaar plaats. Na afloop van een dagje beursbanjeren kun je terecht in MediaPlaza voor een avond vol goede praktijkverhalen, frisse ideeën, creatieve oplossingen en edutechinnovatie. En het beste ding van alles is: het is gratis! (…) Dat doe ik de komende tijd uiteraard op de WIKI, maar ook hier Ook via Twitter kun je ontwikkelingen volgen door @teachmeetnlte volgen.”
Lijkt me interessant. Ik heb me al aangemeld via de wiki.

5 thoughts on “De TeachMeet van Fons

  1. Dank voor de advertorial 😉
    Overigens ben ik van Helikon (www.helikon.nl). Helicon dat is een groot AOC. Iets wat er verder niet zo veel toe doet trouwens. AOC’ers zijn uiteraard ook van harte welkom.

  2. Pingback: TeachMeetNL update

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *