TEDxAmsterdamED zoekt 15 nieuwe ideeën voor een leven lang leren

TEDxAmsterdamED zoekt 15 nieuwe ideeën voor een leven lang leren

Screenshot 2016-02-08 09.35.14

Dit lijkt me voor sommigen wel een uitdaging, dus ik deel dit persbericht even. Lees even door de ronkende taal heen. Dat hoort erbij, geloof ik. 8 februari 2016 TEDxAmsterdamED zoekt 15 nieuwe ideeën voor een leven lang leren

PERSBERICHT
Heb jij een briljant idee dat onze kijk op leren totaal op z’n kop zet?  Wil jij echt het verschil maken in de toekomst van ons onderwijs? Weet jij als geen ander hoe je daar een bijdrage aan kan leveren?
Tijdens de vierde editie van TEDxAmsterdamED (educatie) op 20 april met het thema ‘Born to Learn’ wordt voor de eerste keer de TEDxAmsterdamED Award uitgereikt. Een award voor het meest innovatieve en inspirerende idee dat de manier waarop we naar leren kijken voor altijd zal veranderen. Op 20 april stelt TEDxAmsterdamED haar podium in Theater Amsterdam beschikbaar aan de drie beste initiatieven om deze verder te verspreiden.
Changemakers
“Eén van de kern doelstellingen van TEDxAmsterdamED is het inspireren van het onderwijs voor nieuwe ideeën. Er is veel gaande binnen het educatieve landschap, waarvan wij nog geen weet hebben. Door deze Award te initiëren, roepen we iedereen op hun idee met ons te delen. We willen zichtbaarheid geven aan dergelijke mooie initiatieven en deze changemakers net dat duwtje in de rug geven om hun impact te vergroten.”
Aldus Linda Stolp, Managing Director bij TEDxAmsterdamED.
Geef je nu op!
Changemakers kunnen zich vanaf nu opgeven voor de Award via de website www.tedxamsterdamed.nl. De inschrijving sluit op 14 maart a.s. Een jury beoordeelt de inzendingen op haalbaarheid, impact en vernieuwing.  Er worden 15 initiatieven geselecteerd die op 1 april hun verhaal mogen pitchen en ondersteuning krijgen vanuit het TEDxAmsterdamED netwerk om hun idee verder aan te scherpen.
De drie beste changemakers presenteren hun plan op het TEDxAmsterdamED podium op 20 april 2016.
TEDxAmsterdamED geeft de finalisten de mogelijkheid om:
Kennis te maken met het TEDxAmsterdamED netwerk en hun plannen te promoten;
Professionele ondersteuning te ontvangen van het TEDxAmsterdamED team, de Brain Trust en de co-investors in learning;
Hun initiatief te presenteren op het TEDxAmsterdamED podium op 20 april 2016.
Voor meer informatie over TEDxAmsterdamED en het inschrijvingsformulier ga naar deze link.
Ben jij die changemaker die dit jaar op de rode stip komt te staan?

Website: www.tedxamsterdamed.nlwww.theateramsterdam.nl

One thought on “TEDxAmsterdamED zoekt 15 nieuwe ideeën voor een leven lang leren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *