European Conference on Literacy Dublin Call for proposals

European Conference on Literacy Dublin Call for proposals

Na uitstel vorig jaar vanwege COVID vindt de 22e European Conference on Literacy nu plaats van 4 tot 6 juli 2022 in Dublin. De conferentie wordt georganiseerd door FELA and the Literacy Association of Ireland. Ga naar de homepage van de conferentie voor meer informatie. Ik nodig jullie uit hier aan deel te nemen. Ik ben een van de medeorganisatoren, vanuit Fela. Deze conferentie vindt om het jaar plaats (zie overzicht van de vorige keren hier).
De Call for proposals staat nog open. Ga hier heen om een voorstel in te dienen.  De uiterste datum voor indiening is 30 november 2021.

Het conferentiethema, “Geletterdheid en Diversiteit: New Directions” zal onderzoekers en docenten uit heel Europa en daarbuiten bijeenbrengen om te discussiëren, te debatteren en zaken te onderzoeken die te maken hebben met geletterdheid, geletterdheidonderwijs en onderzoek naar geletterdheid, over de hele breedte van het menselijk leren.
Het doel van de conferentie is de discussie over de ontwikkeling van diverse geletterdheden in de 21e eeuw aan te moedigen en de verschillende stemmen in de wereld van de geletterdheid te horen.

De volgende subthema’s worden aangeboden:

  • Subtheme 1: Literacy in the Early Years
  • Subtheme 2: Effective Literacy Instruction
  • Subtheme 3: Digital Literacies
  • Subtheme 4: Literacy Environments
  • Subtheme 5: Inclusive Practices in Literacy for Diverse Learners
  • Subtheme 6: Lifelong Development of Literacy Skills

Potentiële presentatoren die in 2020 een voorstel hebben ingediend, worden erop gewezen dat hun voorstel automatisch in aanmerking wordt genomen voor 2022. Zij kunnen hun voorstellen verwijderen, bijwerken of nieuwe voorstellen toevoegen door in te loggen op EasyChair. De uiterste datum om dit te doen is 30 november 2021.

De registratie opent op 1 februari 2022.  Klik hier voor informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *