bloggen maakt je beroemd

bloggen maakt je beroemd

Tot mijn verbazing levert bloggen veel meer bekendheid op dan ik ooit had verwacht. De score van deze week:

 1. uitnodiging om naar de Onderwijsdagen van Surf e.a. te komen. Met voorzichtig verzoek er wat over te bloggen
 2. een plaats op de longlist van Dutch Bloggies 2009 in de categorie beste onderwijsweblog.
 3. en vanmorgen in de post. Ik moest eerst twee keer lezen. Een uitnodiging van de koning en koningin van Belgie om 18 november ten paleize aanwezig te zijn bij de uitreiking van de Prijs der Nederlandse Letteren 2009.  

Het moet niet gekker worden. Ik moet ook nog lesgeven en bloggen 😉

5 thoughts on “bloggen maakt je beroemd

 1. Super Jeroen, als dat geen mooie stimulans is om door te gaan!

  Succes met de bloggies. Ik zag dat er veel concurrentie is (lees: ik gun jou en nog een paar anderen dezelfde prijs eigenlijk) maar dat maakt het alleen maar leuker toch?

  Van de Koningshuis vind ik wel heel bijzonder. Enig idee hoe dat in z’n werk is gegaan?

  En wat is stadskledij precies?

  Mooi hoe dan ook!

 2. Hoi Jeroen

  Dikke Vlaamse proficiats! Maar die stuurde ik jou al eerder, en in veelvoud. Ik moet dus wel in herhaling vallen. Maar dat neem jij me vast niet kwalijk, grand seigneur van de literatuuredu.

  Eerlijk, héérlijk, toch! En raar maar waar, mijn oud-collega Chris (met wie ik als ‘literatuurdocent’ – in VL meestal ‘leraar Nederlands’ genoemd – heb samengewerkt) en ik: we hebben ook zo’n koninklijke uitnodiging ontvangen. (Ik durf te denken dat we die aan de NTU te danken hebben …)

  Vanop de gelauwerde superblog van Jeroen C.: bedankt, NTU! Last but not least, bedankt, HH. MM. voor de eervolle uitnodiging op dit koninklijke Feest van de Literatuur!

  Tot gauw live in het Paleis te Brussel bij HH. MM., Jeroen

  Herfstgroetjes uit Antwerpen

  janien van The Sausage Machine

 3. @Jeroen,
  Wat leuk! Het levert je allemaal vast weer heel veel inspiratie op voor je blog èn voor je lessen! Want volgens mij is dat waar je het voor doet: om met ons allen beter onderwijs te kunnen geven 😉

 4. Zag daarnet op Janiens blog jouw hoofd voorbij komen bij dun ALbert. Mooi dat je ook een uitnodiging had. Mijn collega is er ook geweest. Heb jij enig idee hoe die uitnodigingen in zijn werk zijn gegaan?
  De uitgenodigde mensen die ik ken, hebben allemaal meegedaan met de Inktaap. Zou dat de reden zijn? Of is een tombola gehouden? Of eh?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *