HSN-Conferentie 2023 Call for papers

HSN-Conferentie 2023 Call for papers

Ik nodig iedereen uit voor de 36ste HSN Onderwijs Conferentie Nederlands in Rotterdam. Ik hoop veel collega’s te kunnen verwelkomen. Als kolomleider digitale geletterdheid, hoop ik in het bijzonder voor dit onderdeel op veel inspirerende voorstellen. Doe het nu!

De call for papers is gestart. Je kunt die vinden via de website en de Linkedin groep. Het wordt weer een mooi programma met een tachtigtal presentaties/workshops en andere activiteiten. Op de website zie je alle thema’s en stromen waar je uit kan kiezen.

De organisatiecommissie vraagt docenten, didactici, onderzoekers en andere taalprofessionals in Nederland en Vlaanderen om zich als spreker/workshopleider te melden met een inhoudelijk voorstel. Stimuleer ook collega’s om aanvragen in te dienen.

We hechten belang aan praktijkgerichtheid, het vernieuwende karakter en ook de theoretische fundering van een presentatie of workshop. Voor ervaringen uit eigen onderwijspraktijk en bevindingen uit kleinschalig onderzoek bestaat veel belangstelling. Terugkijken kan ook. Hier vind je alle bundels vanaf het begin. Je kunt ze ook downloaden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *