edublogdiner

edublogdiner

Vele mensen hebben al geschreven over het edublogdiner. Zo zie je dat je als relatief nieuwe edublogger moet proberen snelheid te ontwikkelen. Het lijkt wel leren hardlopen. Maar zo snel en veel als Willem en Pierre bloggen, dat is een onhaalbare zaak. En, zoals ik al eerder zei, soms heb je 55 scripties liggen šŸ˜‰

Het was erg leuk eens veel andere edubloggers live te zien. Het voelt heel aktief allemaal. Iedereen is heel erg bezig met de mogelijkheden die er zijn in het onderwijs, vooral met de nieuwe media. Dat voelt goed omdat het een soort optimisme uitstraalt, een behoefte om dingen uit te proberen en een energie die je op je eigen school lang niet altijd voelt.

Het zorgt er gelijk ook weer voor dat je avonden weer vol komen als je weer nieuwe mogelijkheden tegenkomt ( dank je Kobus voor de Jing) en je weer in de verleiding komt nieuwe gadgets te kopen ( ja, Willem e.a. die Flip die komt er binnenkort wel).

En je ziet gelijk weer nieuwe edublogs geboren worden ( Jeroen, gelijk flink aan de gang)

Dank jullie allemaal voor de leuke avond.

4 thoughts on “edublogdiner

  1. Het was inderdaad eens leuk kennis te maken. Waar ik nog nieuwsgierig naar ben: welke Jeroen is begonnen met bloggen en heb je misschien een URL?

  2. Bingo, Fons heeft de prijs
    ik bedoelde Jeroen B met zijn leervlak.nl
    helemaal zelf in elkaar gesleuteld door hem
    wizzkid in WordPress
    daar heb ik een leerling uit de 4e klas voor šŸ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *