Gastcolleges Nederlands en ICT

Gastcolleges Nederlands en ICT

Ik ben inmiddels ook begonnen met een reeks gastcolleges voor masterstudenten Nederlands over Nederlands en ICT. Ik begonnen ook hen enthousisiast te maken over bloggen in de klas. Waarschijnlijk gaat een aantal studenten, allemaal docenten voor de klas, dit ook uitproberen. Ik heb voor ICT en Nederlands een WIKI ICT Nederlands gemaakt. Het is nog in een beginstadium. Kijk daar eens naar en geef commentaar en aanvullingen. Je kan een inlog aan mij vragen als je mee wil schrijven.

2 thoughts on “Gastcolleges Nederlands en ICT

  1. Nou, Jeroen, bij mij lukt het al aardig. Mijn leerlingen zijn druk bezig hun blogspot te maken en daar een schrijfopdracht op te zetten. Ook heb ik voor hen een literatuuropdracht gemaakt. Ze zijn enthousiast en geïteresseerd maar het maken duurt wel wat langer dan ik dacht. Heb je toch gelijk dat thuis en school veel verschil maakt.

Stuur een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.