Wikis winnen

Wikis winnen

Ook over wikis in de klas heb ik een aantal keren geschreven op deze edublog: zie bijvoorbeeld  hier , hier en hier. Ik begin nu een nieuw project met leerlingen uit de derde klas met een school in Turkije.

Ook ben ik een wiki begonnen om studenten van de masteropleiding Nederlands van de HU te begeleiden. Hier verwees ik in mijn vorige bericht al naar.

Met enige trots laat ik ook weten dat het internationale samenwerkingsproject dat we met een school in Macedonië hadden in 2007 en 2008 en waarover ik o.a. hier heb geschreven inmiddels in Macedonie een prijs heeft gewonnen. Ik citeer de docente Anica Petkoska uit Macedonië: ” Mac Ned WIKI was the winner for category  “Innovative Collaboration among teachers and students inside and outside the school.” It was funny to hear your and Douwe, Cristian, Margot names in Macedonian. Here is a link to one of the posters, that me and 4 other Mac students made for the event. Here is a link to the you tube video, made while brainstorming what to put on the PPP, for the event yesterday.”. Er komt nog een link naar een uitgebreidere presentatie. Wel trots natuurlijk.

3 thoughts on “Wikis winnen

  1. Weer eens een dikke proficiat, Jeroen!! Het kan echt niet op: leuk toch, niet! Heerlijk voor jou, je leerlingen, je studenten, je medewerkers!

    En gelukkig Nieuwjaar! Nog meer succes en geluk in 2010!

    Veel warme wintergroeten
    janien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *