Leuk, je eigen krantje

Leuk, je eigen krantje

Voor veel van jullie al bekende kost, maar ik heb weer wat leuks ontdekt voor mijn lessen. Ik heb net via Feedjournal een eigen krant laten maken gebaseerd op mijn blogs en mijn delicious die ik laat volgen door feedburner. Zie hier mijn krant.

Ik werk met een van mijn klassen met weblogs zoals ik al eerder heb laten weten. Eens kijken of ik daar ook kranten van kan laten maken. Maakt het bloggen misschien nog leuker voor de leerlingen. Als oudere jongere is het voor mij in elk geval al leuk 😉

6 thoughts on “Leuk, je eigen krantje

 1. je bent wel good in WordPress, maar ook in Feedjourlal? Want als ik jouw krantje in PDF binnehal zie ik alleen een zwarte pagina. En de herfstdepressie heeft toch nog niet zo erg toegeslagen.
  Ik probeer het nog even in FF, als dat lukt kan ik safari de schld geven.

 2. ik was, als ware ik een leerling van 16, weer veel te snel in mijn reactie.
  Wachten, tot 10 tellen, niet haasten ,…
  Het ziet er mooi uit, via beide browsers.
  zo ben je al weer wat beroemder. Je kan, net als de psychiaters in Amerikaanse films ook een ingelijst exemplaar achter je hangen als je achter je bureau zit. ( mits je die dan goed geplaatst hebt natuurlijk). ik gebruik mijn macbook op teveel plaatsen, dus heb deze mogelijkheid zelf al verworpen

 3. Leuke tool! Wij gaan die meteen inzetten in ons web 2.0 project (http://samenwebdebaas.blogspot.com) bij de school voor Onderwijsassistenten. Studenten maken binnen dat project een stageweblog. Ze kunnen via deze tool óók de docenten die hun blogs maar matig volgen bestoken met hun ervaringen! En bovendien kunnen ze via Feedjournal een mooie bijlage maken voor hun stageverslag. Dank voor de tip!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *