Aanvraag promotiebeurs 2012

Aanvraag promotiebeurs 2012

[ update] Het wordt toch niet zo’n knappe school, want we hebben beide de beurs niet gekregen. Nu wordt het geld weer een probleem. Komend voorjaar nog een keer (drie maal is scheepsrecht). Maar pas uitslag in nov 2013. Dus na de zomer wordt het een eht probleem. School heeft net ook halve dag ingetrokken, zodat ik nu 1 1/2 dag heb. Dt is wel wat weinig. Beurzen geldschieters welkom šŸ˜‰

Ben nu een jaar twee dagen in de week naast mijn werk als docent Nederlands, bezig met een promotieonderzoek naar Digitale Geletterdheid / Online Tekstbegrip. Het eerste jaar met subsidie van Kennnisnet en de ASG, de stichting waar mijn school Helen Parkhurst onder valt. Ik heb in dit jaar een literatuuronderzoek gedaan naar Digitale Geletterheid ( hierover een andere bericht). Ā Dit jaar heb ik weer een promotiebeurs voor leraren aangevraagd bij NWO. Eerste aanvraag in maart is goedgekeurd. Hoeveelheid goedgekeurde aanvragen is 92, aantal beurzen 30. De uitgebreide aanvraag is opgestuurd eind juni en goedgekeurd als aanvraag. Het NWO besluit op 12 oktober wie er uitgenodigd wordt de aanvraag te verdedigen begin november. We wachten af. Als ik de beurs krijg hoef ik niet meer elk jaar op zoek naar geld maar kan ik de komende vier jaar twee dagen in de week aan onderzoek besteden.
Het leuke is dat een directe collega van mij ook een aanvraag heeft ingediend. Het wordt een heel knappe school.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *