Een blog als informatiebron voor leerlingen

Een blog als informatiebron voor leerlingen

Had al lang geleden een website gemaakt waarop ik informatie zette voor mijn leerlingen voor het vak Nederlands. Maar die website is gemaakt in de tijd dat het meest geavanceerde instrument FrontPage was. Dus die site was met de moderne browsers niet meer goed te lezen.

Toen ik gegrepen werd door de mogelijkheden van web2.0 gereedschappen heb ik even overwogen om er een wiki van te maken. Ik werk veel met wikis in mijn onderwijs. 

Maar voortschrijdend inzicht bracht mij naar de blog. Ik ben nu begonnen een blog te vullen met interessante informatie en hulp voor mijn ( en andere?) leerlingen: Nederlands JCL.

One thought on “Een blog als informatiebron voor leerlingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *