Medialessen online

Medialessen online

Ik ben al enige tijd aan het denken hoe mijn school meer aandacht zou kunnen geven aan een doorlopende leerlijn mediawijsheid en informatievaardigheden. Op verschillende blogs ( ik herinner me enkele berichten van Margreet ) zag ik al ideeën daarover langskomen. 
Kennisnet attendeerde me op goed initiatief van  drie partners: Stichting Mijn Kind Online, VOB (bibliotheken) en Kennisnet. Op de nieuwe website Medialessen.nl  zijn lessen en materialen te vinden over mediawijsheid. Zitten leuke ideeën bij. Hoop dat ze veel gaan verzamelen over dit onderwerp.

Eerlijkheid gebied me te zeggen dat ik nog geen goed idee heb hoe ik dat wil aanpakken, ook al omdat ik net veel energie steek in andere zaken als internationalisering en bloggen en wiki-en met de leerlingen.

One thought on “Medialessen online

  1. als jij nu heel hard werkt aan die doorlopende leerlijn po/vo dan hoef ik mijn lesprogramma Onderwijs en ICT voor docenten in MBO niet te starten met”zoek jezelf eens op op het internet” wil daar de 10e wel eens met je over gedachtwisselen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *