Onderzoek online tekstbegrip. Geef je op!

Onderzoek online tekstbegrip. Geef je op!

Ben je docent in het VO / MBO en benieuwd naar het probleem van online tekstbegrip? Moeten wij daar als docenten  wat mee?  Kijk naar dit blogbericht voor meer informatie.  Naast lesgeven ben ik bezig met promotieonderzoek naar online tekstbegrip en komend jaar ga ik onderzoeken wat  docenten weten, willen en kunnen als het om online tekstbegrip gaat.   Nu zoek ik collega’s die belangstelling hebben om mee te doen. Geef via het formulier hieronder aan dat interesse hebt om mee te doen aan mijn promotieonderzoek. Dan krijg je in dit najaar en/of in het voorjaar 2013 een uitnodiging. En geef het verzoek door aan je collega’s. Kijk op de veel gestelde vragen voor meer informatie
Hieronder staat het formulier waarmee je je kan aanmelden. ( de dubbeling van een deel van de intro komt omdat docenten ook rechtstreeks naar het formulier kunnen en dan de tekst in dit blogbericht zouden missen).

Met collegiale groet en alvast bedankt.
Hierna kan je de online versie van de vragenlijst invullen. 

3 thoughts on “Onderzoek online tekstbegrip. Geef je op!

  1. Hoi Jeroen,

    Wat een mooi idee en goed initiatief. Ik vraag me af hoe je in je gegevens rekening houdt net de bias die ontstaat door online en facultatief aanmelden voor geïnteresseerden. Of gebruik je die opzet alleen voor de “testfase”?
    Groeten, Bauke

  2. ja, ik wil eerst zoveel mogelijk belangstellenden hebben. in de testfase mogen de meeste meedoen. in de hoofdfase moet ik een goed steekproef maken. Doe je ook mee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *